Predstavitev znamke Copacabana

Ideja o natikačih Copacabana se je rodila iz čiste lepote plaže Copacabana v Braziliji.

Copacabana je simbol brazilskega mesta Rio de Janeiro, ter s svojimi štirimi kilometri spada med najbolj prepoznane plaže sveta. Vendar Copacabana brazilcem ne predstavlja zgolj plaže v samem mestu, ampak tudi kraj kjer se življenje nikoli ne ustavi.  Tisti, ki jo obiščejo, pravijo, da tam lahko doživimo najlepše trenutke in spoznamo najbolj zanimive ljudi. Tam začutimo bogato kulturo sproščenih ljudi, ki uživajo na eksotičnih plažah čez dan in se zabavajo v klubih ponoči. To poletje, ko nas obdajajo žive barve in bomo oblekle lahkotne cvetlične poletne obleke, so natikači Copacabana popolna kombinacija in vse kar potrebujete za popoln sproščen poletni dan. Natikači Copacabana by Ipanema so popoln dodatek za kavbojke, majice, poletne obleke ter seveda vaš najljubši bikini!

Združujemo intrigantne silhuete in čudovite teksture, da ustvarimo natikače, ki utelešajo edinstven in živahen duh Copacabane.

Copacabana natikači so prijazni do okolja in do vaših nog. Naši izdelki so v skladu z okoljsko in etnično odgovornostjo, proizvedeni so s ciljem ohraniti vse naravne lepote za prihodnje generacije. Narejeni so iz 100% recikliranih materialov, ki zagotavljajo največjo vzdržljivost, kakovost in popolno udobje.